Olen KatjaLummesaari,
ammattiastrologi ja lempeän hyväksynnän mahdollistaja. 

Astrologi Katja Lummesaari

Katja

Ennen kaikkea olen kuitenkin alati muuttuva, elämän suuren mysteerin ihmettelijä, tuntija, kokija ja elämän hengittäjä.

Monet ovat kysyneet, mistä astrologia on tullut elämääni. En ole ikinä osannut vastata tuohon kysymykseen. Se on jotakin, joka on ollut minussa aina. Astrologia ei ole koskaan ollut minulle pelkkä harrastus tai jokin irrallinen osa itsestäni. Se on tapani peilata, katsoa, kokea, tuntea ja hengittää elämää.

Jo alta 10-vuotiaana opettelin Aurinkomerkit ulkoa. Ensimmäisen astrologia kirjani ostin, kun olin 14-vuotias. Astrologia onkin kulkenut mukanani yli 20 vuotta. Tapani tehdä sekä tutkia astrologiaa, on muuttunut valtavasti sen aikana ja sen myötä, kun olen itse muuttunut ihmisenä. 

Olen Aurinko Jousimies, joten ole se ikuinen elämän totuuden etsijä, tutkija ja opiskelija. Olen aiemmalta koulutukseltani pukuompelija, teatterialan maskeeraaja, lähihoitaja ja mielenterveys- ja päihdealalle suuntautunut yhteisöpedagogi. Ennen yrittäjäksi lähtemistä, olenkin työskennellyt erinäisissä vaativissakin hoito- sekä sosiaalialan työtehtävissä. 

Olen opiskellut myös tunnetaideterapiaa, seikkailupedagogiikkaa, erilaisia luovia menetelmiä sekä sosiaalialaa yliopistolla. Olen myös valmistunut yliopistolta Mindfulness tunnetaitovalmentajaksi (25op). Astrologiaa olen opiskellut lukemattomilla kursseilla sekä erilaisissa astrologisissa koulutusohjelmissa. Viimeisimpänä Sielunkartta -elävän astrologian koulutusohjelmassa sekä Sielun matkalla -astrologisessa koulutusohjelmassa. Tällä hetkellä toimin myös Suomen Ammattiastrologit ry:n hallituksessa varapuheenjohtjana. Elämän jatkuva ihmettely ja uuden oppiminen, on minussa elämää ylläpitävä voima. 

Millainen minä sitten olen astrologina? 
Ja millainen on hyvä astrologi.

Olen aito, herkkä ja lempeän suorapuheinen persoona, joka suhtautuu työhönsä suurella vastuullisuudella. Niinpä et tule koskaan kuulemaan suustani absoluuttisia totuuksia tai väittämiä, koska mielestäni jokainen meistä peilaa tätä maailma omien linssiensä läpi, eikä mikään totuus voi koskaan selittää tätä mystistä ja kaunista kokonaisuutta, jossa elämme. 

Haluan tehdä astrologiasta sielun syvä sukelluksen, joka parhaimmillaan herättää sinussa jotakin, jota olet hiljaa mielessäsi pohtinut, mutta et ehkä koskaan ole päässyt niin syvälle asiaan, kuin todellisuudessa olisit halunnut tai edes yksin pystynyt. 

Minä haluan auttaa sinua matkallasi, kaikella sillä osaamisella ja kokemuksella, jota tämä oman elämäni mittainen matka, on minulle opettanut. Minun tapani, on hypätä syvään päätyyn. Lempeän hyväksyvästi ja nähdä se, mikä sinulle on totta nyt.

Mitä astrologi tekee eli mitä sinulle kerron ja mistä tulkinnassa puhumme? 

Minulla on ihmeellinen taipumus nähdä kartalta ne kaikista haastavimmat ja kinkkisimmät kuviot. 

Juuri ne karmalliset kulminoitumispisteet, jotka olet tähän elämään tuonut. Puhun myös todennäköisesti elämäsi haasteista ja siitä, mitä olet tullut tähän elämään oppimaan. Puhun sielusi potentiaalista ja mahdollisuuksista sekä siitä, mihin sielusi haluaa kulkea tässä elämässä, jos se vain sopii sinun maailmankatsomukseesi. Puhun myös ristiriidoista, mutta myös kaikesta siitä kauniista, joka kartallasi odottaa käyttöönottoa.

Minun kanssani ei ole tabu aiheita. Minun tulkintani on niille, jotka haluavat tutkia syvältä oman mielen sekä sielun eri kerroksia ja tulla läsnä olevaksi sille mikä nyt on. Minun tulkintani on niille, jotka haluavat oppia elämästä ja ovat valmiita tutustumaan itseensä syvemmältä tasolta. Minun tulkintani on niille, jotka haluavat kohdata kaikki elämän värit. Myös ne synkimmät. 

Ja nähdä itsessään ne säröt, joiden lomasta todellinen valo heijastuu.

Scroll to Top