Uusikuu Kauriissa 11.1.2024 -aika aikansa kutakin.

Uusikuu Kauriissa 11.1.2024 klo.13.57. Kauris on sitkeä, realistinen, rauhallinen ja ratkaisukeskeinen mustanhuumorin viljelijä. Kauris on kuitenkin yksi väärin ymmärretyimmistä merkeistä. Siinä missä Kauris on hyvin realistinen, niin kun tutkitaan Kauriin merkkiä tarkemmin, mytologisesti Kauriin merkki on kuitenkin kaikkea muuta. Kauris on nimittäin kuvattu usein  kauriina, jolla kalan pyrstö. Kyseessä ei siis olekaan pelkkää paikallaan tönöttävä […]

Uusikuu Kauriissa 11.1.2024 -aika aikansa kutakin. Read More »

Uusikuu ja auringonpimennys Vaa’assa 14.10.2023

Hiki tulee karttaa katsoessa, koska tässä Uudenkuun/auingonpimennyksen kartassa on kaikki karmalliset tekijät aktivoituneena. Yleisesti pimennys aika on omiaan aiheuttamaan valtavan ylivireystilan tai vastaavasti todella järkyttävän ja tahmaisen väsymyksen, joka voi jatkua useita päiviä (ja pahimmillaan viikkoja). Pimennyksen teemat ovatkin usein näkyvissä noin kaksi viikkoa ennen ja jälkeen pimennyksen. Miten sitten Uusikuu ja pimennys liittyvät toisiinsa?

Uusikuu ja auringonpimennys Vaa’assa 14.10.2023 Read More »

Mitä ovat Kuunsolmut?

Kuunsolmut eivät ole planeettoja, vaan laskennalliset pisteet kartalla. Mutta mitä kuunsolmut itseasiassa ovat? Mitä yläsolmu tarkoittaa ja mitä alasolmu tarkoittaa? Nämä ovat yleiset ihmetyksen aiheet ja seuraavaksi pureudun näihin kysymyksiin. Puhun usein Kuunsolmuista linjana tai akselina. Kyse on siis laskennallisista pisteistä kartalla. Tarkemmin kyse on maan ja kuun kiertoratojen leikkauspisteestä, jota ei pysty silmin havaitsemaan.

Mitä ovat Kuunsolmut? Read More »

Scroll to Top